Medium grijs haar

Mijn zus houdt vooral van spelen met haar, je kunt urenlang strelen en haar opfrissen. Het is natuurlijk geabsorbeerd dat, als je wilt dat alles er schitterend uitziet, je vijf keer een vlecht kunt verbeteren, door altijd haarbogen te binden of ze met gespen vast te maken. Hij vindt schoolwerk het leukst en creƫert zichzelf voor hen. Haar recente rol als Princes Joker was ook licht en had een perfect kapsel en kleding nodig. In het begin sloot mijn moeder een paar vlechten met strikken. Later zei deze mooie elfjarige nee, nee, niet nog een keer. Ik zal er mooier uitzien in krullend haar ... en het begon. Vijfenveertig minuten overklokken en stapelen. Ze zag er mooi uit als de belangrijke koningin. Toen ze echter bij verwende meisjes bleef, veranderde ze snel van gedachten. Niet te rekenen op het feit dat er meer dan twee uur zijn verstreken sinds het begin van de voorbereiding op het werk. Onverwacht ... totaal het idee veranderd, en in haar taal ging het bijna niets als "nieeee, ik wil het niet doen, ik herinner me niets over de prinses, wat een groot deel van haar ondergeschikten". Ze leende een nieuw kapsel, bond haar haar in de huid van een gevulde coca. Omdat, zoals ik hierboven schreef, we al een overgang in haar haar hebben, de laatste keer ging het vooral goed. Haar ouder van een kant van mij en de volgende twintig minuten waren overtuigd.

Zie het aanbod van haarspelden